Craftbeer     Whisky
Eetcafé


Bierkaart

Tap

- Van Moll 'Opgebokt' Chocolade Dubbel Bok  7,5% 


- Jopen 'Didgeridipa' Pacific Dubbel IPA 8%

- Val Dieu Blonde 6%



Grolsch Premium Pilsener 5%



IPA

- Kees Show Kees  IPA 6%

- Kees Barry Hayze New England IPA 5,8%

- Jopen Let There Be Light session IPA 3,3%

- Vocation Hop, Skip, Juice Tropical Pale Ale 5,7%

- Passepartout Session IPA (glutenvrij) 5%

- VandeStreek V-IPA New England IPA 6,2%

- Kompaan Reckless New England IPA 6%

- Kees Double IPA 8,9%

- Jopen Streetweisse Weizen IPA 7%

- Brussel Beer Project Dark Sister Black IPA 6,66%

- Kromme Haring Opah westcoast IPA 6,3%

- Kees Sauternes Barrel Aged Double IPA 8%

 


BLOND/ TRIPEL

- Grolsch Beugel 5%

- Brugse Zot Blond 6% 

- Weihenstephaner Hefe Weizen 5%

Vedett Extra Pilsener 5,2%

- La Chouffe Blond 8%

- Jopen Klaagzang Fruitig Blond 6%

- Scheldebrouwerij Zeezuiper Tripel 8%

- Karmeliet Tripel 8,5%

De Molen Heen & Weer Tripel 9%

- Van Moll Triple Trouble Tripel met Vlierbloesem 8,5%

- Straffe Hendrik Wild Tripel 9%

- Orval Belgian Ale 2021 6,2%

- La Trappe Witbier 5,5%

- De Molen Op & Top Hoppy Blond 4,5%


SAISON

Nevel Erve Hoppy Brett Saison 5,5%

- Alvinne Morpheus Saison 6% 

- De Molen Kort & Krachtig Saison-ish 6,1%

- Van Moll Moment Supreme White Wine BA 7,2%

- Oersoep Harvest Moon Brett Ale 6%



 FRUIT/SOUR/WILD

- Alvinne Farmhouse Sour #3 Kweepeer 8%

- Boon Oude Geuze 6%

- Boon Mariage Parfait Geuze 8%

- Boon Kriek 4%

- Nevel Minne Wilde Blond met Sierkwee 5,4%

- Frontaal  I Get Those Goosebumps Imperial Gose 8,5%

- Two Chefs Cherry Kiss Sour 7%

- Frontaal South Mimosa Sour 5,5%

- Orval Belgian Ale 2021 6,2%




-




BOKBIER

- Oersoep Sexy Motherbocker Dubbelbok 8%

- VanderStreek Black Bock 6%



DUBBEL/ QUADRUPEL

- Rochefort 8  9,2%

- St. Bernardus Pater Dubbel 6,7%

- Oersoep Mr. Double 8,3%

- Rochefort 10  11,3%

- St. Bernardus Abt Quadrupel 10%





 STOUT /PORTER/AMBER

- De Molen Hel & Verdomenis Imp. Stout-ish 10% 

- De Molen Hamer & Sikkel Porter-ish 5,2%

- Wicklow Wolf Oatmeal Stout 5,5%

- Bax Koudvuur Smoked Porter 6,5%

- White Hag Dark Druid S. Caramel Pastry Stout 5,5%

- Sam Smith Choclate Stout 5,5%

- Founders Porter 6,5%

- Wicklow Wolf Hoppy Red Ale 4,5%



BARREL AGED (BA)/BARLEY WINE (BW)

Van Moll Moment Supreme W. Wine BA Saison 7,2%

- De Molen Zeker & Vast Gin BA Barley Wine 11,3%

- De Molen Rook & Leer Bowmore BA Imp. Stout 11,5%

- Struise Black Damnation Bourbon BA 13%

Kees Sauternes Barrel Aged Double IPA 8%


 


Alcoholvrij/-arm

- Jopen NoN IPA 0,3%

- Harvieston Wsssht Dark Ale 0,0% 

- Jopen Non Ginger IPA 0,3%

- Grolsch Weizen 0,0 %

- Grolsch 2.0 Lime Radler 2%