Craftbeer     Whisky
Eetcafé

Nieuws

Zaterdag 26 Maart: Tap-takeover Brouwerij Frontaal 

 

Drie jaar geleden werden wij plotsklaps met, wat toen bleek de eerste, Covid-lockdown geconfronteerd. We hadden geen idee hoe lang dit zou duren, maar zaten wel met een flink aantal aangebroken fusten bier. Gelukkig hebben we als Craft Beer kroeg de nodige connecties in het land en redders in nood waren de mensen van FRONTAAL, we werden uitgenodigd om onze fustrestanten in te blikken waardoor we deze konden doorverkopen. Onze dankbaarheid was en is natuurlijk groot en we spraken af dat we na de Lockdown een Tap-takeover met FRONTAAL zouden organiseren, niet alleen vanwege hun sympathieke geste, maar vooral naturulijk omdat ze snel tot één van de meest toonaangevende craftbeer brouwerijen van Nederland zijn uitgegroeid.

We hadden natuurlijk geen idee dat het bijna drie jaar zou duren voor het zover zou zijn, maar op ZATERDAG 25 MAART gaat het dan toch ook echt gebeuren!!!

Frontaal Brewing Comapany is in 2015 opgestart en heeft zich als gezegd razendsnel ontwikkelt tot één van de meest toonaangevende Craftbeer Brouwerijen van Nederland. Of het nu IPA's, Stouts, Sours etc. zijn, de bieren zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit.
Welke bieren we 25 Maart aan gaan bieden houden we nog even lekker voor onszelf, wat we wel kunnen verklappen is dat er veel variatie zal zijn. Van lekkere lichte doordrinkers tot mooie uitgebalanceerde zware jongens.
De bieren hebben we de hele dag van de tap en vanaf 20.00 uur zullen er mensen van Frontaal aanwezig zijn om van alles over hun brouwerij èn hun bieren te vertellen.