Craftbeer     Whisky
Eetcafé

Welkom

(Deze pagina is voorlopig nog "Under Construction", zo zullen de Bier- en Whiskykaart na de Lockdown nog worden ververst. Ook de agenda is nog geheel onder voorbehoud. Houd tijdens de lockdown vooral onze Nieuwspagina in de gaten voor onze huidige aktiviteiten.)

Welkom bij de nieuwe website van Café De Beugel!!  

Sinds 1997 gevestigd in de Duizelsteeg en vanaf 2001 heten wij, jullie gastvrouw en heer Lize en Erwin, je van harte welkom in ons mooie café gevestigd vlak achter de Korenmarkt. 

Ooit begonnen als een Walhalla voor de Grolsch liefhebber heeft De Beugel zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende biercafés van Arnhem. We hebben ons met name gespecialiseerd in Ambachtelijke bieren van eigen bodem, maar hebben natuurlijk ook prachtige bieren uit België, Groot Brittannië, Denemarken en de rest van de wereld. Acht van die bieren hebben we van de tap, de rest uit fles of blik. Kijk vooral even op onze Bierkaart voor ons huidig aanbod.

Naast een toonaangevend biercafé zijn we hèt adres in Arnhem voor whisky en andere mooie gedistilleerde dranken. We hebben altijd een collectie van zo'n 50 Single Malt Whisky's en daarnaast bieden we ook een mooie collectie Rum, Cognac, Armagnac en Calvados. Op onze Whiskykaart staat ons huidige aanbod. 

Een hapje komen eten kan ook. Ondertussen mogen we onze keuken een heuse klassieker noemen, voor slechts € 9,90 (nog steeds) krijg je bij ons een complete maaltijd. Van biefstukken en dikke Hamburgers tot Vegatarisch en Vegan. We maken het graag voor je klaar. Dit is ons huidige menu.